خواص گُلقند
خواص گُلقند
رفع ویار بارداری با گلقند
ویار بارداری سبب کاهش تغذیه مناسب مادر شده و میتواند سبب ضعیف شدن مادر و جنین شود؛ لذا استفاده از داروی گلقند که ترکیبی از گل محمدی و عسل است برای رفع این مسئله پیشنهاد میشود.گلقند ماده اضافهای که در معده سبب بروز ویار میشود را برطرف کرده و مادر با مصرف روزی ۲ قاشق مرباخوری گلقند میتواند از بروز این مشکل در خود جلوگیری کند؛ همچنین ممکن است مصرف این ماده از زردی نوزاد هنگام تولد نیز بکاهد.
گلقند برای رفع یبوست در بارداری
گلقند برای زنان باردار بسیار مناسب است و علاوه بر رفع تهوع به رفع یبوست در دوران بارداری نیز کمک میکند. گلقند همچنین از دیدگاه طب سنتی حافظ جنین است و مانع از سقط جنین میشود.بدین منظور برگهای گل محمدی را آسیاب کنید، حواستان باشد کاسبرگها و پرچم جدا شود. در یک ظرف شیشهای لایه لایه بریزید و کم کم عسل اضافه کنید تا شیشه خوب پر شود با دست گاهی فشار دهید عسل را باید به اندازهای بریزید که فقط به جرم گلها اضافه شود نه بیشتر. در ظرف را ببندید و بیرون شیشه مقابل آفتاب قرار دهید، هفت تا هشت روز بعد در ظرف را باز کنید و هم بزنید اگر لازم داشت گل یا عسل اضافه کنید باید پر باشد. دوباره در ظرف را ببندید. بعد ۱۴ روز آماده است.
گلقند حافظ جنین است
گلقند ترکیبی از گل سرخ و عسل بوده که به تقویت مغز، کبد و قلب مادر کمک میکند و اگر اعضاء رئیسه بدن زن باردار به خوبی فعالیت کند، خود عاملی برای حفظ جنین و رشد کافی وی خواهد بود.
اثرات مفید گلقند در درمان سردردهای میگرنی
گلقند یک فرآورده طب ایرانی است که از گلبرگ گل محمدی و عسل تشکیل شده و مزاج گرمی دارد، خاصیت آرامبخشی، خوابآوری، تقویت مغز، معده، مقوی رحم و ملین است.استفاده ۱۰ گرم از گلقند شبها و نیم ساعت قبل از خواب و ۵ گرم ناشتا و به همراه آب ولرم موجب کاهش ۲۰ درصد در تعداد سردردها نسبت به دوره قبل شد و میتوان آن را بهعنوان مکمل داروی رایج توصیه میکنیم.افرادی که علاوه بر سردرد از یبوست و مشکلات معده رنج میبرند، بیشترین سود را از این فرآورده میبرند، مخصوصاً که این مشکلات ناشی از سوءمزاج سرد دستگاه گوارش باشد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.