خوراکی های ممنوع گرم مزاجان در تابستان را بشناسیم.
خوراکی های ممنوع گرم مزاجان در تابستان را بشناسیم.
افرادی که مزاجشان با تابستان همراهی میکند نظیر افراد «گرم و تر» و «گرم و خشک» بیش از سایر افراد در روزهای گرم متضرر میشوند، خوردنی و نوشیدنی در این افراد باید متناسب با مزاج و مخالف با فصل باشد.به افراد دارای مزاج گرم توصیه می کنیم که غذاهایی چون فلفل و زنجبیل استفاده نکنند.نوشیدن مایعات سرد حرارت را کاهش میدهد، استفاده از نوشیدنیهای سنتی نظیر آبلیمو، بالنگ، هندوانه، خیار، سکنجبین و خیار و آب زرشک برای تسکین اعصاب توصیه میشودبا اشاره به باور عموم مبنی بر استفاده از خاکشیر برای ایجاد خنکی، خاکشیر بهرغم باور عموم فاقد این خاصیت است، اما فواید و آثار درمانی فراوانی دارد و مصرف آن به افراد گرمازده توصیه میشود.حجم و تعداد دفعات خوردن غذا در افراد(با مزاج «گرم و تر» و «گرم وخشک») باید کاهش یابد.حرکت و سکون از عوامل مهم در ایجاد و یا کاهش تولید گرماست و میزان فعالیت این دسته از افراد باید کاهش یابد، چون حرکات اضافه باعث افزایش تولید گرما میشود.ضرورت تعادل بین خواب و بیداری برای حفظ و یا دفع گرما مهم است .زیراخواب رطوبت بدن را افزایش و کم خوابی خشکی بدن را افزایش میدهند. از این رو افرادی با مزاج گرم باید در فصل تابستان خواب کافی داشته و میزان فعالیت خود را کاهش دهند. فعالیتهای استرسزا برای افراد با مزاج گرم در ایام گرم سال مضربوده و این افراد باید با نوشیدن مقادیر کافی مایعات، جریان ادرار و گوارشی مناسبی داشته باشند. طب ایرانی شالودهای برای انواع مزاجها دارد که از آن جمله میتوان به ۴ مزاج اصلی گرم و تر، گرم و خشک، سرد و تر و سرد و خشک اشاره کرد که برای هر کدام از این مزاجها برای حفظ سلامت در فصولی از سال باید برنامههای خاصی در نظر گرفته شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.