دانه های خوراکی

Untitled-1

دانه های خوراکی

دانه های خوراکی حاوی مقدار فراوانی چربی گیاهی، پروتئین و مقداراندکی کربوهیدرات می باشند.چربی انرژی زا این دانه ها مناسب سیستم گوارشی انسان بوده وکربوهیدرات موجود درانها عامل برای احساس سیربودن می باشد . همچنین عمده ای از این دانه ها سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن (شامل: آهن، منیزیم، ویتامین E وگروه ویتامین  بوده که به سهولت و بدون عارضه خاصی جذب بدن انسان می شوند

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.