دمنوش بهار نارنج،دومین پیشنهاد دمنوشی هفته جهت هضم بهترغذاها
دمنوش بهار نارنج،دومین پیشنهاد دمنوشی هفته جهت هضم بهترغذاها
دوستان همراه،پیرو مطلب پیشین در زمینه روشهایی ساده و کارآمد برای مقابله با مشکل هضم غذا و معرفی نوشیدنیهای سادهای که به دستگاه گوارشتان در جهت هضم بهتر غذاها کمک می کند دومین دمنوش هفته دمنوش بهارنارنج،است.شکوفه نارنج یا بهار نارنج شکوفهی درخت نارنج است. گلهای بهار نارنج به صورت گلهای منفرد و چندتایی در طول شاخهها قرار میگیرند.این گلها بسیار معطر، ترد و شکننده وسفید رنگ و شامل پنج گلبرگ هستند و گلبرگهای ضخیم آن زبانهای شکل به رنگ سفید متمایل به زرد است که برروی آنها حفرههای ترشحی اسانس را به روشنی میتوان مشاهده نمود.بهار نارنج دمنوشی است که معمولا در طب سنتی برای هضم غذا در سیستم گوارشی معرفی میشود، این دمنوش آرام بخش، مفرح، نشاط آور، از بین برنده اضطراب، اشتهاآور، تقویت کننده قلب، تقویت کننده اعصاب، تقویت کننده نیروی جنسی، رفع کننده دل پیچه و ورم معده و روده است.
موارد منع مصرف
استفاده زیاد از این دمنوش باعث بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب میشود، همچنین این دمنوش میبایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد و در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش میتوانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.