دمنوش ترخون،سومین و آخرین پیشنهاد دمنوشی هفته جهت هضم بهترغذاها
دمنوش ترخون،سومین و آخرین پیشنهاد دمنوشی هفته جهت هضم بهترغذاها
دوستان همراه،پیرو مطلب پیشین در زمینه روشهایی ساده و کارآمد برای مقابله با مشکل هضم غذا و معرفی نوشیدنیهای سادهای که به دستگاه گوارشتان در جهت هضم بهتر غذاها کمک می کند سومین و آخرین دمنوش هفته، دمنوش ترخون است.ترخون دارای برگهای ساده به رنگ سبز است و کاپیتولهای آن کوچک و به رنگ سبز و خوشهای است. قسمت مورد استفاده ترخون در واقع همان برگها و سرشاخههای جوان آن است.ترخون منبع بسیاری خوبی از آهن، کلسیم و منگنز است و این گیاه هم چنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامینهای C و A است.دمنوش ترخون اشتها آور است، زیرا ترخون ترشح شیرههای گوارشی معده را تحریک میکند و به همین دلیل موجب افزایش اشتها میشود.دم کرده این گیاه باعث رفع خستگی شده و خاصیت آرامش بخش دارد.لازم به ذکر است که مصرف این دمنوش باعث هضم سریع مواد غذایی میشود و نفخ معده را بر طرف میسازد.این دمنوش به علت بوی تند و معطرش تا حد زیادی بر طرف کننده بوی بد دهان است.
طرز تهیه
دو قاشق غذا خوری ترخون خشک شده را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم که به مدت ۲۰ دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد .خوردن دو فنجان از آن در طول روز مجاز میباشد. در صورت تمایل به شیرین کردن، بهترین شیرین کننده برای این دمنوش نبات است.طبیعت دمنوش ترخون از نظر طب سنتی ایران ، گرم و خشک است.
عوارض جانبی دمنوش ترخون
در حد مصرف معمولی عارضه جانبی ندارد؛ اما از مصرف بیش از حد آن باید خودداری کرد. همچنین مصرف آن در دوران بارداری منع شده است.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.