دمنوش زعفران

۹۴۵۶۶۰_۷۴۲

دمنوش زعفران
مواد لازم برای تهیه دمنوش زعفران:
آب‌جوش ۴ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری
زعفران به میزان لازم
عسل به میزان دلخواه
خواص: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.طرز تهیه: آب را در ظرف مناسبی بریزید، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشند. سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید.

1 دیدگاه

  1. مدیر سایت شهریور 10, 1396 در 17:04

    باسلام، دقت فرمایید، مقدار یک مثقال برای ۴ فنجان آب میباشد،،طبق دستور در چندین وعده میتوان مصرف نمود.. بطور یک زمان ،مصرف را در یک وعده ذکرنکردیم..سلامت باشید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.