راهکارهای خاص تغذیهای در ایام طلایی امتحانات
راهکارهای خاص تغذیهای در ایام طلایی امتحانات
تغذیه و سیستم گوارش یکی از اصلیترین عوامل دخیل بر بازدهی بدن است.دانش اموزان و دانشجویان عزیز، فراموش نکنید دردوره امتحانات از غذاهای بیرون استفاده نکنید چرا که که ممکن است منجر به ایجاد مصدومیتهای گوارشی و ایجاد دردسر در ایام امتحانات شوید؛ همچنین بهتر است غذای جدیدی را امتحان نکنید چرا که ممکن است با مزاج شما سازگاری نداشته باشد و یا حتی منجر به ایجاد حساسیت های غذایی شود.از خوردن شام سبک و به موقع غافل نشوید؛ خوردن غذاهای سنگین و حجیم و پرچرب منجر به ایجاد اختلالات خواب میشود؛ با توجه به استرس معمول در شب امتحان، همراه شدن این ۲ موضوع کیفیت خواب فرد را به شدت کاهش میدهد. به هیچ وجه خوردن صبحانه را فراموش نکنید؛ صبحانه باید سالم و کامل باشد؛ بهتر است از نانهای سبوسدار و خوراکیهای سالم استفاده کنید؛ در ضمن تا حد امکان از مصرف شیر در این وعده پیشگیری کنید چرا که ممکن است منجر به ایجاد دل درد، دل پیچه و نفخ میشود؛ همچنین مصرف مایعات نباید در این وزن زیاد باشد تا موقع امتحان دردسرساز نشود. در مجموع بهتر است در این بازه به خصوص در وعده صبحانه به دنبال غذاهای مقوی و کم حجم باشید؛ برای مثال در صبحانه بهتر است از عسل، مربا، پنیر و گردو استفاده کنید؛ برای برخی از افراد نیمرو و املت نیز میتواند گزینهای مناسب برای صبحانه باشد. با توجه به قرار گرفتن در فصل سرما، موادی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند را فراموش نکنید؛ مصرف ویتامین c که آنتی اکسیدانی بسیار خوب محسوب میشود میتواند به شما کمک کند؛ این مرکبات منابعی خوب برای جذب ویتامین c هستند که احتمال سرماخوردگی را کاهش میدهند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.