رب انار،غلظتی خاص و خوشمزه از انار
رب انار،غلظتی خاص و خوشمزه از انار
دوستان همراه،رب انار یکی از چاشنیهای غذایی بسیار خوشمزه می باشد که در واقع آب انار جوشیده و غلیظ شده است وبه عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها به خصوص خورشت فسنجان استفاده میشود.طعم رب انار ممکن است مایل به ترشی یا مایل به شیرینی باشد و انتخاب آن به سلیقه هر فرد بستگی دارد. رب انار همچنین در رنگهای تیره و روشن موجود است که این رنگ به تیرگی یا روشنی دانههای انار بستگی دارد.رب انار مخصوص شمال ایران از نوعی انار به نام ترشه انار (انار جنگلی) بهدست میآید و بسیار ترش و تیرهرنگ است و فسنجانی که با آن تهیه شود، ترش مزه و تقریبا سیاه رنگ خواهد شد. دوستان همانطورکه گفتیم ، رب انار در واقع آب انار جوشیده و غلیظ شده است. از رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده میشود؛ علاوه بر این همانند خواص انار از فواید درمانی بسیاری برای سلامت و پیشگیری از بیماریها برخوردار است.طبع رب انار بسته به اناری که از آن تهیه می شود، متفاوت است. طبع رب انار شیرین و ملس، سرد مایل به اعتدال و طبع رب انار ترش، سرد و تر است. خاصیت ضد سرطان، تصفیه خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، سیستم عصبی و دستگاه گوارش از خواص رب انار است. طبع آن همانند طبع اناری است که از دانههای آن برای گرفتن آب انار استفاده شده است
طبع رب انار شیرین: انار شیرین دارای طبع سرد و مایل به اعتدال است و نسبت به انار ترش و ملس فواید درمانی کمتری دارد. با این وجود رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون بسیار مفید است.
طبع رب انار ملس: طبع رب انار ملس یا در اصطلاح میخوش سرد و تر و نزدیک به اعتدال است و به دلیل مزه خاصی که دارد، طرفداران زیادی دارد. به طور کلی انار ملس (ترش و شیرین) خواص بیشتری نسبت به انار شیرین داشته و در کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون مفیدتر از انار شیرین است.
طبع رب انار ترش: انار ترش که از آن برای تهیه رب انار استفاده شود، دارای سردی و تری بیشتر است و باعث ایجاد یبوست خفیف میشود. مصرف رب انار ترش در کاهش حالت تهوع در دوران بارداری بسیار مفید است و اشتهای زنان باردار به خوردن مواد غیر طبیعی را کاهش میدهد. همچنین مصرف انار ترش و فراوردههای جانبی تهیه شده از آن مانند رب انار، کنسانتره و آب انار باعث کاهش صفرا، کاهش حرارت معده و کبد میشود.
لازم به ذکر است، مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذائقه و تحمل معده هر فرد میتواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.در مطالب آتی و در رزهای رنگین پایان پاییزی با کلیه خواص منحصر بفرد رب انار وتهیه آن همراهتان هستیم
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.