روغن برگرفته از دانه سیاه معجزه گر

Untitled-9

روغن برگرفته از دانه سیاه معجزه گر
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. سیاه دانه هم به صورت دانه های طبیعی در دسترس است و هم به صورت روغن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیاهدانه سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است؛ به همین دلیل باعث تقویت شده و مانع از کاهش انرژی می‌شود.روغن سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی است. این روغن از سیاه دانه به دست آمده و بومی آسیا است . روغن سیاه دانه روغنی است که به راحتی از طریق فشرده سازی سیاه دانه به دست می آید.وقتی دانه‌های گیاه (Nigella sativa) یا همان سیاه دانه را با دست می‌فشاریم، روغن سیاه دانه از آن خارج می‌شود. روغن سیاه دانه نام‌های متفاوتی دارد، از جمله روغن دانه‌ی زیره‌ی سیاه، روغن کالونجی، روغن دانه‌ی گیاه نایجلا، هاباتوس سوتا ، روغن دانه‌های پیاز سیاه، و روغن شوارتزکومول. روغن سیاه دانه را به دلیل بافت زبر و متمایزش به راحتی می‌توان شناسایی نمود. روغن سیاه دانه حاوی مواد مغذی ضروری و خواص مفید بسیاری است، و به همین دلیل سال‌ها است از آن در کشورهای جنوب آسیا و آسیای مرکزی برای درمان امراض مختلفی استفاده می‌شود. ترکیبات شیمیایی موجود در روغن سیاه دانه، عامل ایجاد کننده‌ی خواص روغن سیاه دانه برای سلامتی و زیبایی بدن انسان هستند. مصرف روغن سیاه دانه دستگاه ایمنی را تقویت می‌کند و از بدن‌تان در برابر عفونت‌ها محافظت می‌نماید. هم‌چنین استفاده از روغن سیاه دانه به درمان دندان درد، سر درد، گرفتگی بینی، مشکلات گوارشی و روده‌ای، آنفولانزا و سرماخوردگی، دیابت، آلرژی‌ها (حساسیت‌ها)، و مشکلات پوست و مو کمک می‌کند.در مطالب آتی به کلیه فواید درمانی روغن برگرفته از این دانه سیاه معجزه گراشاره خواهیم کرد .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.