رویکردهای گیاهی (تانن)

Untitled-5

رویکردهای گیاهی (تانن)

تانن ها ترکیباتی  هستندکه علت گسی و طعم تلخ بسیاری از گیاهان بوده و خاصیت قابض بودن ( توانایی بستن یا منقبض کردن بافت ها) را به برخی گیاهان می دهند. این ترکیبات با خاصیت قابضی خود در هنگام اسهال به لایه پروتئنی غشای مخاطی ملتهب روده متصل شده و باعث ضخیم شدن ان می گردد. وبه این طریق جذب مواد سمی را آهسته کرده و روده را آرام می کند. تانن در میوه هایی مانند انار، توت، زغال اخته، آجیل هایی مانند فندق، گردو، گیاهانی مانند گندم، قارچ، زیره، آویشن، وانیل و دارچین و در میان حبوبات لوبیا قرمز حاوی منبع غنی از ترکیبات تاننی هستند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.