زرد آلو
زردآلو
زرد آلو یک گونه از خانواده گلسرخیان است. این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیش از تاریخ کشت میشدهاست. زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است. کالری کمی دارد اما منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند و از بدن در برابر ابتلا به انواع سرطان ها محافظت می کند. هسته ی زردآلو نیز خالی از خاصیت نبوده و از خواص آن میتوان به ضد سرفه بودن و تصفیه کنندگی خون اشاره کرد.
۱- زردآلو بازکننده گرفتگیهای مجاری عروق و نرم کننده سفتیها میباشد. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
۲- زردآلوی شیرین، ملین است.
۳- زردآلو بدبویی دهان را از بین میبرد.
۴- خیس کرده برگه زردآلو صفراآور و ملین است، آخر شب میل شود.
۵- خیس کرده برگه زردآلو تشنگی را فرو مینشاند. ۱۰ صبح و ۵ عصر یا هنگامی که عطش دارد از همه بهتر است.
۶- هیچگاه بالای زردآلو آب سرد نخورید.
۷- هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید.
۸- خوردن زردآلو صبح ناشتا خوب نیست ممکن است باعث دل درد شود. اگر چنین شد کمی از کوبیده انسیون با شکر میل شود.
۹- برای خرد کردن سنگ مثانه ۵ گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود. سپس هر ۴ ساعت یک لیوان عرق خارشتری.
۱۰- دم کرده برگ زردآلو کشنده کرم معده است.
۱۱- زردآلو ضد سرطان است (مخصوصاً سرطان ریه و لوزالمعده).
۱۲- زردآلو درمان کننده کم خونی است.
۱۳- کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.
۱۴- ماسک زردآلو لطیف کننده پوست صورت و گردن میباشد.
۱۵- وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
۱۶- برای جلوگیری از نفخ خوب است که هسته زردآلو را هم بخوریم.
۱۷- برای درمان اسهال ۱۰ گرم برگ خشک آن را با آب سرد میل نمایید.
۱۸- جوشانده شکوفه زردآلو ضد خونریزی است کسانی که خون دماغ میکنند چند قطره از جوشانده را در بینی بچکانند خون بند خواهد آمد.
۱۹- بهترین زمان خوردن زردآلو آن است که ۲ ساعت از غذا گذشته باشد و از درخت زردآلویی که در باغچه منزل کاشتهاید بکنید و میل بفرمایید.
۲۰- هیچ گاه بعد از غذا مخصوصاً بعد از شام زردآلو نخورید.
۲۱- یک ساعت بعد از خوردن زردآلو در آب سرد استحمام نمایید.
۲۲- برگه زردآلو خیس شده در آب جهت رفع گرمازدگی مفید است.
۲۳- برای رفع چروک صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده ابتدا پوست را با صابون گیاهی شسته سپس با این محلول ماساژ دهید.
۲۴- پوستهایی که خیلی خشک هستند چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس کوبیده بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید.
۲۵- برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده استفاده شود.
۲۶- کسانی که بیماری کبدی دارند سعی کنند کمتر زردآلو بخورند یا اینکه بصورت خشک یا مربای آن را بخورند.
۲۷- زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
۲۸- کسانی که لک و پیس دارند کمتر زردآلو بخورند.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.