سالاد ترب سفید با سس مخصوص

Untitled-5

سالاد ترب سفید با سس مخصوص
مواد اولیه :
ترب سفید ۵/۰ کیلو
کنسرو کوچک قارچ ۱ عدد
کنسرو کوچک ذرت ۱ عدد
شوید خورد شده ۱ قاشق
ماست کم چرب ۳ قاشق
خامه ۲ قاشق
سس مایونز کم چرب ۴ قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم و دلخواه
طریقه تهیه :
ابتدا با سرعت ترب‌ها را پوست کنده، شسته و رنده می‌کنیم (با رنده درشت) یا با چاقو ریز و نواری خرد کنید که
خوب بعد از رنده یا خرد کردن ترب‌‌ها کنسرو ذرت و قارچ را درآبکش می‌ریزیم و بعد از اینکه آب ازآن جدا شد به ترب‌ها اضافه می‌کنیم و شوید خورد راهم اضافه می کنیم.
سس مخصوص:
ماست و خامه و سس مایونز و نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یک سس یک دست به دست بیاید. اگه دیدید که غلیظ شده مقداری کم ماست اضافه کنید.وقتی همه مواد رو با سس خوب مخلوط کردیم یه تست می کنیم اگه مناسب و خوب بود دریک ظرف در بسته می‌ گذاریم در یخچال تا خنک و خوشمزه تر شود
توصیه می کنم این سالاد رژیمی راحتماً تست کنید.
نکته ۱: لازم نیست حتماً از کنسرو ذرت و قارچ کنسروی استفاده کنید. اگه در خانه قارچ و ذرت دارید می‌توانید ذرت را بخارپز کرده و قارچ را هم کمی تفت دهید و به سالاد اضافه کنید. ضمناً اگه دوست داشته باشید می‌توانید از ادویه‌جات و سبزی‌های دیگر هم برای عطر و رنگ سالاد استفاده کنید.
نکته ۲:می‌توانید برای اینکه سالاد خوش رنگ و لعاب تر شود ازهویج استفاده کنید که خیلی به زیباتر دیده شدن سالاد کمک می‌کند.
نوش جان

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.