سس ارده ، چاشنی محبوب خانواده

Untitled-27

سس ارده ، چاشنی محبوب خانواده
خوردن سس بخصوص سس سفید روی سالاد و غذا همیشه برای همه بخصوص کودکان و جوانان لذت بخش بوده ولی انتخاب یک سس سالم و مقوی می تواند علاوه بر ایجاد یک سبک غذایی درست سلامتی را به ارمغان آورد سس ارده یک سس مقوی و خوشمزه است ولی اولین سوالی که مطرح می شود اینکه ارده چیست ؟ارده، به کنجد خمیرشده‌ گفته می‌شود. بدین گونه که برای تهیه ارده، ابتدا دانه‌های کنجد را پس از جمع‌آوری، خیس می‌کنند تا پوسته سیاه یا قهوه‌ای‌رنگ و نازک آن به راحتی جدا شود. سپس دانه‌های سفیدرنگ و پوست‌کنده کنجد را با آسیاب له می‌کنند و خمیر نسبتا شلی به‌دست می‌آورند که به این خمیر، ارده می‌گویند. کنجد جزء دانه‌های چرب و دارای روغن فراوان است. وقتی آن را برای تهیه ارده له می‌کنیم، روغنش هم جدا می‌شود و همین امر، دلیل شل‌بودن ارده خالص یا خمیرکنجد است. مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه به افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL کمک می‌کند. علاوه بر اینها، آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در دانه‌کنجد می‌توانند عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن هم محسوب شوند. می توانید با ترکیبی ساده از مواد مغذی سس سفید تهیه نموده و جایگزین سس های شرکتی نمایید . ادامه دارد …

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.