صیفی جات
صیفی جات
صیفی جات، نام عمومی برخی محصولات گیاهی خوراکی (شامل برخی میوه ها و سبزیجات) است که اغلب پس از فرآوری پختن، مصرف می شوند. سیب زمینی، گوجه فرنگی، انواع کدو، بادمجان و هویج پرکاربردترین و رایجترین صیفی جات می باشند. صیفی جات زرد رنگ دارای ماده ای به نام بتارکاروتن هستند که این ماده در بدن انسان به ویتامین آ تبدیل می شود. صیفی جات سبز رنگ نیز دارای موادی به نام کلروفیل و اسید فولیک بوده که برای خون سازی در بدن مفید می باشند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.