صیفی جات

Untitled-2

صیفی جات

صیفی جات، نام عمومی برخی محصولات گیاهی خوراکی (شامل برخی میوه ها و سبزیجات) است که اغلب پس از فرآوری پختن، مصرف می شوند. سیب زمینی، گوجه فرنگی، انواع کدو، بادمجان و هویج پرکاربردترین و رایج‌ترین صیفی جات می باشند. صیفی جات زرد رنگ دارای ماده ای به نام بتارکاروتن هستند که این ماده در بدن انسان به ویتامین آ تبدیل می شود. صیفی جات سبز رنگ نیز دارای موادی به نام کلروفیل و اسید فولیک بوده که برای خون سازی در بدن مفید می باشند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.