طبخ کبابی غذا

Untitled-1

طبخ کبابی غذا

درطبخ غذا به روش کباب کردن، روغن استفاده نمی شود. بنابراین به دلیل عدم جذب روغن توسط ماده غذایی ،  مشکلات ناشی از ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی مانند تصلب شرائین کاهش می یابد. لذا توصیه می شود درهنگام طبخ کبابی نیز از افزایش پخت گوشت که باعث آزاد شدن واکنش های شیمیایی بین چربی ها و پروتئین ها شده وتولید ترکیبات خطرناک و مضر ( عوامل ابتلا به بیماری های قلبی ) می کنند پرهیز شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.