طرزتهیه ته چین کدوحلوایی ،شام خاص یلدایی
طرزتهیه ته چین کدوحلوایی ،شام خاص یلدایی
دوستان، پیرو مطالب پیشین در زمینه غذاهای فصلی و خوشمزه که بهعنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییزپخته و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت میبرند از خواص منحصر بفرد کدو حلوایی در طی هفته بسیار بیان کردیم وته چین سنتی و قدیمی کدو حلوایی را معرفی نمودیم که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی می باشد. اکنون در این مطلب به تهیه ان خواهیم پرداخت.
مواد لازم ته چین کدوحلوایی
برنج :۳ پیمانه
زرده تخم مرغ :۴ عدد
ماست :۱ پیمانه به صورت سفت و شیرین
خامه و کره: ۵۰ گرم به دلخواه
روغن :۱۰۰ گرم
مرغ پخته شده زعفرانی :۳۵۰ گرم
پوره کدو حلوایی ۱: پیمانه
خلال پسته و بادام و زرشک : ۵۰ گرم برای تزیین
زعفران :۳ تا ۵ قاشق سوپ خوری
هل: یک قاشق مربا خوری و نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را در قابلمه به همراه آب و نمک ریخته می جوشانیم و آبکش می کنیم برنج ته چین باید یک مقدار زنده تر برداشته شود که وقتی در سس قرار می گیرد زیاد نرم نشود زرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم خامه ، ماست ، روغن مایه ، زعفران ، نمک و فلفل را نیز به این مخلوط اضافه می کنیم و دوباره بهم می زنیم پوره کدو را این گونه فراهم می کنیم که مقداری کدو حلوایی را پوست کنده و به صورت خام میکس می کنیم و تبدیل به پوره می کنیم و یا می توان به صورت ورقه های نازک در آورده در مقداری روغن کمی تفت دهیم و به همراه هل و مرغ پخته شده به مخلوط قبلی افزوده برنج را نیز اضافه می کنیم و درون تابه می ریزیم و با گذاشتن دم کنی در حرارت ملایم اجازه می دهیم ته چین آماده شود سپس با زرشک و خلال پسته و بادام تفت داده شده در کره ته چین را تزیین می نماییم.نوش جان.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.