طرز تهیه آش ماست به سبک بختیاری
طرز تهیه آش ماست به سبک بختیاری
بفرمایید آش ماست به سبک ایل بختیاری
دوستان همراه ،آش دوغ، از دسته آش های محلی می باشد که هم کرمانشاهی های عزیز و هم اردبیلی های عزیز درستش میکنند و واقعا لذیذ و خوشمزه است. این آش معمولاً با دوغ ترش و محلی تهیه میشود. این آش را هم به صورت گیاهی و هم با گوشت درست میکنند. که ما در این مطلب طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت را با سبک و. سیاق ایلیاتی برای شما دوستان همراه قراردادیم و امیدواریم که در این فصل پاییزی به عنوان یک وعده غذایی در کنار اعضای خانواده از طعم و مزه آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه آش دوغ
۳۵۰ گرم سبزی آش (تره، جعفری، شوید)
۱۲۰ گرم نخود
۲/۳ پیمانه برنج
۱و ۱/۲ لیتر دوغ ترش
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۱ قاشق غذاخوری سیر داغ
۳ قاشق غذاخوری نعنا داغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخودهارا از شب قبل خیس کرده و چند بار آب ان را عوض کنیم تا نفخش رفته و بعد با ۶ لیوان آب میپزیم . بعد از تقریبا ۲ ساعت وقتی نخود تقریبا پخته بود (زمان پخت زیاد نباشد که در حین پختن برنج و سبزی له میشود) برنجی که از چند ساعت قبل خیس کرده بودیم رااضافه کرده و سیر داغ و پیاز داغ را هم برای خوش طعم تر شدن آش داخلش میریزیم. حالا اجازه میدهیم تا برنج هم پخته شده در این مرحله در صورتی که آب آش خیلی کم شده بود کمی آب به آن اضافه کنید اما دقت کنید تا آب آش اصلا نباید زیاد باشه چون در انتها دوغ هم به آن اضافه میشود. بعد سبزی آش را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا سبزی هم بپزد. نمک و فلفل راهم میریزیم. حدود نیم ساعت برای پخت سبزی کافیست . در نهایت دوغ و سیر داغ هم به آش اضافه میکنیم و بدون اینکه در قابلمه را بذاریم (چون ممکنه دوغ ببره) برای حدود نیم ساعت اجازه میدهیم تا آش جابیوفتد و آماده شود.در صورتی که دوست داشته باشید آش گوشت قلقلی هم داشته باشد میتوانید ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته و نمک و فلفل را که خوب با هم ورزداده و قل قلی کرده و جداگانه سرخ کنید و در نیم ساعت نهایی همراه دوغ به آش اضافه کنید. آش دوغ آماده و کافیه با سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده ونوش جان کنید
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.