طرز تهیه ترشی خوشمزه و خوش رنگ لبو

Untitled-7

طرز تهیه ترشی خوشمزه و خوش رنگ لبو
ترشی لبو تامین کننده آهن بدن،کاهش چربی خون،درمان التهاب مثانه،درمان بیماری های پوستی وبرطرف کننده ورم روده بوده وجلوگیری از سفید شدن مو نیزازجمله خواص این چاشنی خوش طعم و رنگ می باشد.
مواد لازم
لبو: ۱/۵ کیلو
سرکه سفید: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
آب سرد: ۱/۵ لیوان
طرز تهیه ترشی لبو
ترشی لبو به راحتی درست می شود. در ابتدا لبوها را خوب بشویید . گل و لای زیادی روی پوست لبو وجود دارد. لبوهای شسته شده را درون قابلمه بریزید. حالا میزان آبی ذکر شده در دستور را روی لبوها بریزید تا حدی که لبوها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ الی ۴۵۵ دقیقه لبوها بپزند. برای تست پخته شدن، یک چنگال را داخل لبو وارد کنید. اگر چنگال به راحتی وارد لبو شد نشان دهنده این است که لبو پخته شده است.لبوها را درون آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آن خارج شود. آب خوشرنگ لبو ها را نگهدارید. زمانی که لبو ها خنک شدند، پوست ان ها را به راحتی جدا کنید و در قطعات دلخواه یا حتی شکل های زیبا برش بزنید. برای شکل دادن به لبو ها می توانید از قالب های شیرینی استفاده کنید.از آب لبویی که نگهداشتید، اندازه دو لیوان بردارید و با سرکه و نمک درون یک قابلمه کوچک یا سیرجوش بریزید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و زمانی که به جوش امد زیر گاز را خاموش کنید. باید لبوهای خرد شده را درون ظرف مناسب بریزید و مخلوط آب لبو و سرکه را داغ داغ روی آن ها بریزید.دقت کنید که سرکه و آب لبو کاملا روی لبوها را بگیرید. در غیر این صورت لبو کپک می زند. درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگه دارید.
نکات ترش سرآشپزی:
*از لبوهای پخته شده موجود در بازار برای این ترشی استفاده نکنید. چغندر خام بهترین گزینه است.
*ترشی لبو نسبت به سایر ترشی های دیگر مقداری حساس تر است و شرایط نگهداری آن نیز مشکل است و حتما باید در ظرف شیشه ای دربسته و در یخچال نگهداری شود

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.