طرز تهیه دمنوش دارچین
طرز تهیه دمنوش دارچین
استفاده از پودر دارچین باعث کدر شدن این دمنوش می شود اما خوب است دو، سه قلم چوب دارچین را با آب سرد شسته، خوب خرد کنید و داخل یک و نیم پیمانه آب سرد بیاندازید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بجوشد و سپس یک تا دو ساعت روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا خوب دم بکشد و هم رنگی شبیه چای داشته باشد و خواص آن کامل خارج شود. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات یا عسل استفاده کنید. همچنین اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعث می شود طبع گرم دارچین تعدیل شود .
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.