طرز تهیه شربت دارچین مهارکننده دیابت نوع ۲
طرز تهیه شربت دارچین مهارکننده دیابت نوع ۲
دوستان همراه پیرو مطالب پیشین در زمینه مهار دیابت نوع ۲ و دیابت دوران بارداری نسخه خانگی از جنس دارچین را توصیه کردیم و گفتیم که شربت دارچین حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، پروتئین، کلسیم، آهن ومنیزیم است. مصرف این شربت در رفع دیابت نوع ۲، التهاب و ورم مفاصل و روماتیسم مفصلی مؤثر است. شربت دارچین اعضای رئیسه بدن (قلب، مغز و کبد) را تقویت میکند.این شربت برای مبتلایان به اماس بسیار مفید است و به رفع التهاب و ورم مفاصل (آرتریت) و روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) کمک میکند، شربت دارچین رطوبتهای مغزی را که به صورت نزله پشت حلق جمع شده است، برطرف و از بروز سینوزیت در افراد جلوگیری میکند. شربت دارچین تأثیری چشمگیر در بهبود سرماخوردگی، آنفلوآنزا و بیماریهای تنفسی دارد، این شربت معده و کبد را تقویت و بوی بد دهان را هم رفع میکند و بسیاری خواص دیگر که در مطالب پیشین بصورت کامل ذکر کردیم .و اکنون طرزتهیه این شربت :
مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت دارچین
چوب دارچین ۶۰ گرم
گل میخک ۱۰ گرم
زنجبیل ۱۰ گرم
تخم گشنیز ۱۰ گرم
عسل ۴۰۰ گرم
آب ۲ لیتر
طرز تهیه شربت دارچین
– نخست چوب دارچین، گل میخک، زنجبیل و تخم گشنیز را نیمکوب کنید سپس آنها را داخل آب بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت بماند.
– مخلوط مواد نیمکوب شده و آب را به مدت ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.
– ترکیب مواد نیمکوب شده و آب را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا دمای ترکیب متعادل شود. (به ۵۰ درجه سانتیگراد برسد)
– مخلوط مواد نیمکوب شده و آب را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.
– شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
– شربت را داخل ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
– برای تهیه یک لیوان شربت دارچین چهار قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید و بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.
– شربت دارچین را میتوان روزانه سه لیوان به شکل گرم میل کرد
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.