عرق پنیرک
عرق پنیرک
برای به دست آوردن عرق پنیرک از شاخ و برگ و گل های این گیاه استفاده می کنند.از نظر طبیعت پنیرک طبق رای حکمای طب ایرانی گیاه و عرق پنیرک کمی سرد و تر است و عده ای آن را معتدل می دانند و در مورد خواص آن معتقدند که عرق پنیرک اعتدال دهنده و ملیّن است. اخلاط غلیظه را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می نماید. انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادرار و شیر می شود. در درمان التهاب های تنفسی و جوش های پوستی کاربرد دارد، دارای ویتامین A و B و C است و در درمان بیماری های کلیه و مثانه بسیار مؤثر است، ضدسرفه و مرهم سینه است ، مصرف این عرق همچنین در درمان التهاب پروستات و ورم دستگاه تناسلی بانوان موثر است.
میزان مصرف: روزانه سه فنجان قبل از غذا می باشد.
احتیاط در مصرف: مصرف بیش از حد آن برای افرادی که معده ضعیفی دارند توصیه نمی شود.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.