عصاره چکیده از دل نارنج خوش عطر و بو

Untitled-13

عصاره چکیده از دل نارنج خوش عطر و بو

آب نارنج عصاره میوه نارنج است، طبیعت سرد و خشک دارد.طبق اصول طب سنتی، ترشی‌ها همه به اعصاب ضرر می‌رسانند. از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصب‌ها می‌رساند.خوردن آب نارنج همراه با شکر، صفرای زیادی را از بدن خارج می‌کند.آب نارنج، خاصیت کاهندگی قند خون است. از این رو به بیماران دیابتی توصیه می شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان میل کنند. نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین C است. به این دلیل مصرف آب نارنج همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.بنابراین کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان آب نارنج مصرف کنند.آب نارنج پایین آورنده چربی خون است.در ضمن یک ضدعفونی کننده محسوب می شود و مصرف آن هنگام گلودرد اثرات مثبتی را به همراه دارد.برای از بین بردن تلخی آن، بعد از آب گرفتن نارنج، ۲ بار آنرا جوشانده و بعد از خنک شدن آب نارنج را مصرف می کنید. .این مایع ترش به دلیل طعم ویژه ای که دارد در صورتی که به غذا یا سالاد اضافه شود، نیاز به مصرف نمک را کاهش می دهد و به تحریک اشتها کمک می کند.آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.