عصرانه بهاری با کوکوی والک

Untitled-992

عصرانه بهاری با کوکوی والک
مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می‌شود.همچنین سیر کوهی برای کسانی که تنگی عروق دارند و همچنین برای سرگیجه بسیار مفید است. این گیاه ضد عفونى کننده قوى است، به هضم غذا کمک مى کند.والک کوهی سرشار از کلسیم و انواع ویتامینهای نافع بدن است. والک را در فصل بهار می‌چینند . برای فصول دیگر به دو روش فریز کردن و یا خشک کردن نگهداری می‌کنند. در صورتی که بخواهید سبزی والک را خشک کنید، حتماً باید به روش سایه خشک عمل کنید. اکنون که در بهار هستیم از برگ های جوان گیاه برای تهیه یک کوکو بسیار خوشمزه استفاده می کنیم
کوکوی والک
مواد لازم برای ۴ نفر:
مواد لازم
والک : ۳۰۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
گردو: خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
ادویه : به میزان لازم
روغن هم برای سرخ کردن : به میزان لازم
طریقه تهیه
ابتدای کارهمه والک‌ها را پاک می‌کنیم و بعد می‌شوییم و در آخر هم خرد می‌کنیم (حواستان باشه که زیاد نباید خرد کرد چون لیز می‌شود، بهتراست که از سبزی خرد کن استفاده کنید.)بعد که خرد کردیم تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود و تخم مرغ‌ها کف کند، بعد گردو و زرشک که از قبل خیس کردیم را با ادویه‌جات اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. شاید لازم باشد که یکی دو قاشق آرد هم به مخلوط اضافه کنید.داخل یک ماهی تابه را روغن ریخته و مایع را داخلش می‌ریزیم. مواظب باشید که مواد خوب کف ماهی تابه را بپوشاند. حالا درب ماهیتابه را می‌گذاریم تا یک طرف کوکوبگیرد بعد می‌توانیم برش بزنیم و طرف دیگرش را سرخ کنیم و یا اگر ماهی‌تابه‌شما این اجازه رامی‌دهد که کامل بر گردانید از کیفیت بهتری برخوردار می شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.