فندق دوست دیابتی ها

Untitled-14

فندق دوست دیابتی ها
فندق ؛ درختی ، که تا ارتفاع ۷ متری در شرایط مساعد رشد میکند . دارای برگهایی پهن وتخم مرغی به صورت نوک دار و حاشیه دندان اره ای است که برگها دارای دمبرگ کوتاهی می باشند . میوه های فندق در دسته های ۴-۱ و در بعضی موارد ۵-۱ عددی درون کاسه سبز رنگ استکانی قرار گرفته اند که در هنگام خشک شدن از کاسه جدا شده و به روی زمین می ریزند همچنین از نظر شکل گرد تا تخم مرغی اند وبه اندازه ۲-۵/۱ سانتی متر می باشند و به رنگ زرد متمایل به قهوه ای اند که درون آنها هسته ای نرم و خوراکی با طعم آجیلی و روغنی موجود می باشد . قسمتهای مورد استفاده آن برگهای خشک شده و میوه های تازه یا بو داده شده و فراوری شده می باشد .فندق بومی آسیای صغیر و اروپای شرقی و ایران است و در ایران در اغلب نواحی معتدله و معتدله سرد و به منظور استفاده از میوه ، کاشته می شود ۸۵% رویش آن در ایران مربوط به استانهای گیلان و مازندران می باشد .از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و خشک است و به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای و نیز مواد معدنی زیادی مانند کلسیم،‌ پتاسیم، فسفر،‌ منیزیم، ‌سدیم و آهن است ، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود . فندق یک منبع خوب از ویتامین‌های B1، B2 و B6 بوده از اینرو برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی مخصوصا برای کودکان در حال رشد مفید است ، روغن تهیه شده از آن بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که این ویتامین برای سلامت ماهیچه ‌های قلب و دیگر ماهیچه‌ های بدن ضروری است. اثر فوق‌العاده‌ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) دارد و می تواند قند خون را نیز تنظیم کند .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.