لذت خوشمزه صبحانه زمستانی با مربای پوست پرتقال

Untitled-6

لذت خوشمزه صبحانه زمستانی با مربای پوست پرتقال

دوستان همراه،پیرومطالب پیشین در زمینه معرفی پرتقال ونحوه استفاده از این یک تکه پوست که دنیایی از خواص درآن  پنهان است دراین مطلب بیان می کنیم که که از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌جات و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده میشود ، پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید ، فلاوونوئید ، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.در فصل زمستان و با وجود فراوانی پرتقال، می توانید از پوست این میوه معطر و خوشمزه، یکی از بهترین مرباها را تهیه کنید.

مواد لازم مربای پوست پرتقال :

شکر : نیم کیلو

پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم

آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری

آب : دو لیوان

طرز تهیه :

قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل آن مانده و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا”  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب مانده تا پخته و در عین حال تلخی ازبین برود .

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد  .بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .بعد از اتمام پخت یک دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.