لذت صبحانه زمستانی با مربای کیوی
لذت صبحانه زمستانی با مربای کیوی
دوستان همراه، در طی هفته به معرفی میوه کرک دار زمستانی و خواص منحصر بفرد و درمانی آن پرداختیم و بیان کردیم کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانههای سیاه آن حاوی ویتامین D است و میوهای مناسب برای تهیه مربا به شمار میرود.اکنون در این مطلب نحوه تهیه این مربای مناسب فصل را برایتان به ارمغان اورده ایم .
مربای کیوی
مواد لازم
کیوی ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۱.۵ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
کیوی ها را تمیز شسته و پوست آنها را نازک بردارید و به شکل دلخواه حلقه حلقه یا نواری در بیاورید.
آب و شکر را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید قوام بیاید.
کیوی ها رو درون قابلمه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید هنگامی که جوش آمد کف میکند کف را با قاشق چوبی بردارید تا در انتها مربای شفافی داشته باشید.
شعله را ملایم کرده و حدودا ۳۵ دقیقه بگذارید بپزد و در آخر زعفران دم کرده و آبلیمو رو اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر نیز بخورد.
درانتها مربای شما آماده است بگذارید یک شبانه روز در قابلمه بماند بعد در ظرف مورد نظر بکشید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مربای کیوی
دوستان ، ترجیحاً در قابلمه استیل یا لعابی درست شود.
ریختن آبلیمو بسته به ترش بودن کیوی ها دارد اگر خیلی ترش بود نیاز به اضافه کردن نیست ..
واینکه مدت زمان پخت مربا بسته به سفت بودن کیوی ها دارد
میتوان به جای زعفران از رنگ خوراکی سبز نیز استفاده کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.