لیمو شیرین ، شیرین کننده فصل پاییز

Untitled-41

لیمو شیرین ، شیرین کننده فصل پاییز
لیمو شیرین گونه ای از لیمو است با نام علمی .Citrus limetta Rissoدرختی کوچک به ارتفاع تا۴۰متر ،برگ ها با دمبرگ بدون بال یا کمی بالدار ،به طول ۸-۲۹میلیمترگلها سفید، کوچک بدون کرک ،میوه تخم مرغی پهن یا کروی با زایده نوک پستانی پهن ،زرد ،باگوشت میوه شیرین وپوست میوه بارسیدن زردکمرنگ است پراکندگی جغرافیایی لیمو درایران درنواحی جنوبی استان فارس ، کرمان ، هرمزگان و شمال ایران گرگان و مازندران و گیلان است. Citrus limetta که شیرین و درشت است،میوه‌ای با ۲۸ کالری انرژی است که در مقایسه با دیگر میوه‌ ها از انرژی کمتری برخوردار است اما این میوه سرشار از اسید سیتریک و ویتامین C است. لیموشیرین سرشار از پتاسیم و مواد معدنی است که برای قلب بسیار مفید هستند. این میوه می‌تواند از بروز مشکلاتی مانند گرفتگی عروق و سکته قلبی به خوبی جلوگیری کند. علت تلخی لیمو شیرین، وجود موادی به نام نارنجین و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مانند میوه بیشتر باشد، میوه اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گیرد، طعم آن تلخ‌تر می‌شود. لیمونین و نارنجین موجود در لیموشیرین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می‌شود.از مهم‌ترین ترکیبات قابل توجه لیمو شیرین، اسید سیتریک و ویتامین C است.. پتاسیم به مقدار قابل توجهی در لیمو شیرین یافت می‌شود. این عنصر از جمله ترکیباتی است که می‌تواند از بروز بیماری قلبی عروقی پیشگیری و همچنین بین آب و الکترولیت‌های بدن تعادل برقرار کند. اسیدفولیک موجود در لیمو شیرین نسبت به میوه‌های دیگر بیشتر است و نقش موثری در پیشگیری از کم‌خونی ایفا می‌کند. افرادی که مبتلا به کم‌خونی به خصوص کم‌خونی از نوع اسید فولیک هستند باید این میوه را مصرف کنند. این میوه از میوه‌های پرکلسیم محسوب می‌شود و در جلوگیری از پوکی استخوان به‌خصوص در زنان، نقش موثری را ایفا می‌کند. لیموشیرین بین ۵ تا ۷ درصد قند دارد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.