مزاج شناسی

Untitled-5

مزاج شناسی

طبع سرد و یا طبع گرم اصطلاحاتی رایج در میان مردم است و در واقع منظور از کاربرد این واژه ها این است که بدن فرد نسبت به خوردن برخی مواد غذایی واکنش مثبت و یا منفی نشان می دهد. در طول زمان تقریباً برای هر فرد مشخص می شود که بدن او با کدام خوراکی ها سازگار است و ازکدام خوراکی ها باید پرهیز کند. مزاج شناسی یا شناخت طبع فردی و مواد غذایی مهم ترین بخش در فهم طب ایرانی است، مطالب ما را دنبال کنید تا با انواع مزاج ها از دیدگاه طب ایرانی آشنا شوید …

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.