مصارف خرفه
مصارف خرفه
از دیدگاه طب ایرانی خرفه طبعی خیلی سرد و تر دارد . حرارت خون و کبد و معده را تسکین داده و برای تسکین شدت تبهای گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم مفیداست . دارای نیروی قابضه و مدر می باشد . همانندروغن ماهی دارای اسید چرب امگا ۳ می باشد در نتیجه مصرف آن عامل موثری برای کاهش کلسترول و فشارخون می باشد . برای سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و روده ها و بواسیر و همچنین تسکین حرارت رحم و سوزش و درد آن موثر می باشد . تخم های سیاه و کوچکش ضد کرم کدو هستند و عصاره ساقه و برگ هایش برای بیماریهای کبد و بیماریهای کمی ویتامین c بسیار مفیدند ، ضماد برگ و ساقه هایش می تواند به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید باشد . اگرخرفه پخته و با کمی پیاز و روغن سرخ کرده و مصرف نمایید برای قطع اسهال صفراوی مفید است .خرفه حاوی ویتامین A ,B1 ,B2 ,B3 ,E می باشد و نکته بسیار با اهمیت میزان اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بقیه سبزیجات بیشتر است .همچنان که گفتیم از نظر حکمای طب سنتی طبیعت گیاه خرفه سرد و تر است و از نظر خواص درمانی دارای اثرات گوناگونی است . از جمله : تصفیه کننده خون ، تسکین دهنده تشنگی ، محافظ کبد ، مقوی قلب ، ضد عفونی کننده ، شل کننده عضلات ، ادرار آور ، شیر افزا ، قارچ کش ، مقوی و منقبض کننده رحم ، درد کلیه و مثانه را رفع می کند ، موجب قطع اسهال می شود . مقوی قوای جنسی است و در علاج تب های گرم مفید است .قویت روده ها و تبهای گرم می توانم بسیار نافع باشم به خصوص در فصل های گرم سال و برای اشخاص گرم مزاج.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.