معرفی ..حرف آخر آجیلی یلدا
معرفی ..حرف آخر آجیلی یلدا
دوستان همراه، در طول روزاز خواص و نکات خاص آجیلی بسیارسخن گفتیم . وبیان کردیم که آجیل به عنوان سالم ترین تنقلات شناخته شده و دارای فیبر بالاست که در درمان یبوست، چاقی، انواع سرطان ها از جمله سرطان معده و روده بسیار مؤثر است. یلدا آیین و سنت خاص خود را دارد و به طبع آن دارای آجیل مخصوص به خود است .اساسا ایرانیان اصیل معتقدند بدون حضور آجیل شب یلدا (به عنوان یکی از نمادهای شب یلدا) جشن یلدا ناقص است.پیرو مطالب پیشین در زمینه بحث آجیل ،داشتن نماد و آیین مانند آجیل شب یلدا جدابیت های خاص خود را به این مراسم می افزاید.بنابراین بر اساس ترکیبات آجیل که شور، شیرین وچهار مغز نام گرفته در این مطلب به معرفی اجیل از جنس یلدا می پردازیم .
انجیر
انجیر سرشار از انواع ویتامین، کلسیم و فسفر است. میوه ای مقوی که خوردن آن استخوان ها را محکم و بوی بد دهان و لثه را از بین می برد اگر لاغرهستید ویا می خواهید هوشتان تقویت شود، خوردن انجیر خیس خورده را فراموش نکنید. اگر خیلی چاق هستید یا ناراحتی معده و روده دارید نباید در خوردن انجیر زیاده روی کنید.
کشمش
انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. خاصیت انگور پس از خشک شدن (کشمش شدن) هم از بین نمی رود. اگر می خواهید حافظه ای قوی داشته باشید، صبح ناشتا کمی کشمش بخورید. کشمش داروی خوبی برای کم خونی، کم اشتهایی، بیماریهای قلبی و کبدی است.
گردو
مغز گردو یکی از بهترین داروها برای درد شکم و روده است. کسانی که بیماری قند دارند خوردن گردو را فراموش نکنید. گردو بهترین دارو برای پایین آوردن کلسترول خون است. کسانی که دچار حساسیت هستند و ناراحتی کلیه دارند نباید گردو بخورند.
بادام
بادام سرشار از ویتامین آ و ب، قند، کلسیم و فسفر است. بادام تازه و خشک را باید خوب جوید تا هضم ان آسان شود. اگر آن را کمی بو بدهید ومصرف کنید بهتر است. بادام، کلسیم زیادی دارد.
پسته
پسته سرشار از پتاسیم، فسفر، آهن و کلسیم است. هر کس که نیاز به غذای مقوی دارد می تواند پسته را پودر کند با قند وکمی هل مخلوط کند و بخورد.
فندق
فندق سرشار از ویتامین آ و ب، کلسیم، آهن، پتاسیم، گوگرد، منیزیوم، مس و سدیم است. کسانی که بیماری قند و سنگ کلیه دارند خوردن آن را فراموش نکنند. کم خون ها می توانند هر روز صبح و ظهر، همراه با غذایشان ۵ دانه فندق بخورند.
هلو
هلو سرشار از ویتامین آ و ب، کلسیم، آهن و پتاسیم است و خشک شده آن مانند میوه ی تازه اش خاصیت دارد.
برگه زردآلو
زردآلو پر از ویتامین آ وب وث و قند است. زردآلو اشتها آور و مقوی است و خوردن آن برای کم خونی مفید است. کسانی که اهل مطالعه هستند وکارهای فکری می کنند خوردن آن را فراموش نکنند. زردآلو آهن زیادی دارد، پس برای استخوان بندی شما بچه ها بسیار مفید است.
توت
میوه ی سفید و شیرین توت سرشار از ویتامین ث، آهن کلسیم است. وقتی میوه را خشک کنید خاصیتش بیشتر می شود. توت خشک خون ساز است و باعث چاقی می شود. کسانی که بیماری قند دارند می توانند از آن به عنوان قند گیاهی همراه با چای استفاده کنند.
خرما
خرما هم ویتامین، گوگرد و کلر فراوان دارد؛ پس می تواند ضدعفونی کننده و خوشبو کننده ی دهان باشد. منیزیم فراوان خرما برای جلوگیری از سرطان مفید است. خوردن آن برای کسانی که کمردرد، ضعف شنوایی و بینایی، ضعف کلیه کم خونی دارند سودمند است. کسانی که چاق هستند و بیماری قند دارند نباید زیاد خرما بخورند. یادت باشد زیاده روی در خوردن خرما باعث دندان درد، زخم دهان، خارش بدن و بیماری کبد می شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.