من فندق هستم
من فندق هستم
من فندق هستم ؛ درختی ام که تا ارتفاع ۷ متری در شرایط مساعد رشد میکنم . دارای برگهایی پهن یا واژتخم مرغی به صورت نوک دار و حاشیه دندان اره ای می باشم که آنها دارای دمبرگ کوتاهی می باشند . میوه هایم در دسته های ۴-۱ و در بعضی موارد ۵-۱ عددی درون کاسه سبز رنگ استکانی قرار گرفته اند که در هنگام خشک شدن از کاسه جدا شده و به روی زمین می ریزند همچنین از نظر شکل گرد تا تخم مرغی اند وبه اندازه ۲-۵/۱ سانتی متر می باشند و به رنگ زرد متمایل به قهوه ای اند که درون آنها هسته ای نرم و خوراکی با طعم آجیلی و روغنی موجود می باشد . قسمتهای مورد استفاده ام برگهای خشک شده ام و میوه های تازه یا بو داده شده و فراوری شده ام می باشند .بومی آسیای صغیر و اروپای شرقی و ایران هستم و در ایران در اغلب نواحی معتدله و معتدله سرد و به منظور استفاده از میوه ام نیز کاشته می شوم ۸۵% رویشم در ایران مربوط به استانهای گیلان و مازندران می باشد .از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و خشکم و به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاستهای و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن می باشم ، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشوم. من یک منبع خوب از ویتامینهای B1، B2 و B6 بوده از اینرو برای حفظ سلامت مغز و خونسازی مخصوصا برای کودکان در حال رشد مفیدم ، روغن تهیه شده از من بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که این ویتامین برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است. اثر فوقالعادهای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) دارم و می توانم قند خون را نیز تنظیم کنم .
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.