ناهار امروز خورش” به آلو”…..بفرمایید.
ناهار امروز خورش” به آلو”…..بفرمایید.
همراهان پاییزی، یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش” به” است. خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است،مقوی هضم و خوش بو کننده دهان است .مقوی روده ها و موجب بهبودی حافظه می شود .خوردن “به” در مادران باردار موجب کاهش ویار و بهبود هضم و به روایتی زیبایی فرزند می شود . تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد. باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود، در زمره خورش های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد. دوستان دراین مطلب به نحوه پخت این خورش اصیل و سنتی و مناسب فصل پاییزمی پردازیم .
مواد لازم خورش به و آلو
گوشت۴۰۰ گرم
آلوی خورشتی(در صورت تمایل)۱۵۰ گرم
به۳۰۰ گرم
روغن۳ قاشق غذاخوری
لپه۱۰۰ گرم
پیازمتوسط۲ عدد
شکر۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید. اکنون به را برش داده و از وسط نصف میکنیم.به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم. نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید. پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.نوش جان
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.