نوجوانان روزهدار با شیربرنج در ماه رمضان دوپینگ کنند
نوجوانان روزهدار با شیربرنج در ماه رمضان دوپینگ کنند
مصرف برخی از غذاها برای افطار کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب است.شیر برنج حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲، پروتئین، کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات و قند لاکتوز است.
مهمترین خواص شیر برنج
مهمترین خواص شیر برنج این است که این غذا طبع سردی دارد بنابراین هنگام مصرف باید با کمی مربای گل سرخ، شیره انگور، خرما یا عسل میل شود؛ هر چند مواد استفاده شده هم طبع شیر برنج را معتدل میکنند. این غذا، افطاری مناسبی برای کودکان و نوجوانان در حال رشد است؛ شیر برنج نقش موثری در تقویت بنیه جسمی، ذهنی و بهبود کیفیت خواب افراد دارد.شیر برنج به علت داشتن پروتئین بالا موجب رشد بافتها و ترمیم آنها میشود؛ کلسیم و فسفر ۲ ماده معدنی مهم در شیر هستند، کلسیم به علت وجود قند لاکتوز جذب بالایی دارد که در سلامت دندانها، تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان موثر است؛ فسفر موجود در شیر هم در رشد سلولهای مغزی نقش موثری دارد.شیر برنج حاوی کربوهیدرات است بنابراین انرژی زیادی در بدن تولید میکند؛ این غذا به علت داشتن کلسیم، ویتامین A و گروه ویتامینهای B از نرم و نازک شدن موها جلوگیری و به رشد و درخشان شدن آنها کمک شایانی میکند.شیر برنج یکی از بهترین غذاها برای دوران بارداری و شیر دهی است؛ زنان در دوران بارداری به ویژه در ماه دوم و سوم به کالری، پروتئین، کلسیم و انواع ویتامینهای بیشتری نیاز دارند؛ نوزادان هم پس از شش ماهگی میتوانند از این غذا به مقدار کم استفاده کنند.
نحوه درست کردن شیر برنج
یک پیمانه برنج خام را شسته و با سه لیوان آب بپزید. به مرور دو لیوان شیر به آن اضافه کرده و بسته به ذائقه خود به آن شکر و گلاب اضافه کنید. وقتی شیر برنج مقداری قوام آمد و غلیظ شد آن را از روی گاز بردارید و در ظرف بکشید.شیر برنج را میتوانید با عسل یا شیره خرما هم میل کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.