نوشیدن قهوه سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود

coffee-e1496485365866-760x400

نوشیدن قهوه سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود

این یافته از سوی دکتر شیلپا و یک تحقیق در دانشگاه هاروارد در زمینه سلامت عمومی به دست آمده است. تیم تحقیقاتی داده های پروژه های تحقیقاتی که دوره ی زمانی دو دهه را پوشش داده اند، را در کنار هم جمع آوری کرده اند.

داده های جمع آوری شده نشان می دهند افرادی که در روز بیش از یک فنجان قهوه می نوشند به میزان ۱۱ درصد احتمال ابتلایشان به دیابت نوع ۲ نسبت به افرادی که به ندرت قهوه مصرف می کنند، کمتر است.

داده ها نشان دهنده ی این هستند که مردم می بایست به طور مرتب قهوه بنوشند تا اثرات آن را ببینند. در واقع، تحقیقات نشان می دهند که افرادی که کاهش مصرف خود را گزارش دادند ۱۷درصد احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ آنها از معتادان قهوه بیشتر است.

چه خاصیتی در قهوه سبب دفع دیابت می شود این خاصیت به علت کافئین قهوه نمی باشد، و ما می دانیم که قهوه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات دیگر زیست فعال می باشد. این ترکیبات زیست فعال نقش بسیار مهمی را در سوخت و ساز گلوکز و تنظیم قند خون ایفا می کنند.

در کل، این موضوع خبر خوبی برای قهوه دوستان می باشد.هرچند، تیم هاروارد اطمینان حاصل کرده است که قهوه تنها استراتژی مبارزه با دیابت نیست.محققان می گویند، قهوه تنها فاکتور کاهش ریسک ابتلا به دیابت نمی باشد، و افراد می بایست وزن خود را کنترل کنند و از نظر فیزیکی فعال باشند.

3 دیدگاه

  1. غزاله قاسمی تیر 4, 1396 در 16:57

    سلام.وبسایت خیلی خوب و جامعی دارید.ممنون

    • مدیر سایت بهمن 2, 1397 در 15:31

      سلام،سپاس از همراهی شما

  2. داک-امپ تیر 9, 1396 در 01:05

    سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.