نکات تغذیه ای روزه داری در نیمه دوم ماه رمضان

Untitled-16664

نکات تغذیه ای روزه داری در نیمه دوم ماه رمضان
برای اینکه در نیمه دوم ماه رمضان در طول روزه داری بتوانیم پرانرژی تر از قبل و بدون بروز هیچگونه مشکلی از لحاظ بنیه روزه بگیریم باید سعی کنیم که از مواد مغذی و املاح معدنی بیشتر استفاده کنیم. بهتر است در بین وعده افطار و شام از ۲ واحد میوه و سبزیجات استفاده کنیم، زیرا این مواد سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی بوده و توان و بنیه بدن را برای گرفتن روزه چندین برابر می کند.حتماً در وعده سحر یک واحد میوه و سبزیجات میل شود تا علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن این مواد غذایی سبب می شود تا در طول روز انرژی و توانمان کاهش پیدا نکند و به خوبی بتوانیم بر تشنگی و حتی گرسنگی در طول روز غلبه کنیم.
حفظ انرژی در نیمه ماه رمضان
روزه داران بهتر است وعده افطار و شام را یکی نکنند و به جای مصرف یک وعده پر حجم ۳ الی ۴ وعده کم حجم و پرکالری استفاده کنند تا انرژی شان در طول روزه داری در این مدت باقی مانده تا پایان ماه رمضان حفظ شود. بهتر است در وعده افطار افراد روزه دار یک لیوان شیر کم چرب استفاده کنند تا بسیاری از مواد معدنی و کلسیم مورد نیاز بدن از این طریق تأمین شود و روزه داران در طول روزهای ماه رمضان دچار تشنگی و کمبود انرژی نشوند. مصرف مولتی ویتامین و مکمل ها در طول روزه داری هیچ ضرورتی ندارد و افرادی که دارای برنامه غذایی منظم هستند این مکمل ها برای تأمین انرژی و توانشان در طول روز بی فایده است. مولتی ویتامین به عنوان یک مکمل در کنار وعده غذایی می تواند سودمند باشد، اما به تنهایی نمی تواند انرژی مورد نیاز را برای روزه گرفتن در ماه رمضان تأمین کند. نباید در وعده سحر پرخوری کنید، زیرا این کار باعث می شود که در طول روز نه تنها انرژی کافی کسب نکنید بلکه باعث بروز تشنگی شوید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.