نگهداری آجیل

Untitled-1

نگهداری آجیل

توجه به شرایط نگه‌داری آجیل‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است . گرما و رطوبت احتمال رشد قارچ را افزایش می‌دهد و می‌تواند باعث فاسد شدن آجیل شود. جهت نگهداری دانه های آجیلی در استفاده های بعدی توصیه می شود آجیل را با پوست درون ظرف‌های دربسته قرارداده  تا به مدت حدود ۶ماه در یخچال ویکسال در فریز نگهداری کنید. توجه داشته باشید، قراردهی مغزهای آجیلی پوست گرفته در محل خشک و خنک بیش ازدوهفته ماندگاری ندارد

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.