نیترات در سبزیجات
نیترات در سبزیجات
مصرف نیتروژن در زمین های زراعی در جهت حفظ حاصلخیزی خاک و تولیدمحصول ضروری است. ولی در صورت استفاده بی رویه از آن میتواند سلامت انسان را به خطر بیاندازد. سبزی های مصرفی در سبد غذایی خانواده ها، قسمت عمده ای از نیترات ورودی به بدن را تأمین می کنند و روشهای فرآوری مختلف نیز تاثیر متفاوتی بر روی غلظت نیترات در سبزیجات دارند. برای مثال جوشاندن و آبپز کردن سبزیجات میتواند باعث کاهش غلظت نیترات شده و در مقابل فرآیندهایی مانند سرخ کردن و خشک کردن میتوانند غلظت آن را افزایش دهد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.