نیترات در سبزیجات

Untitled-7

نیترات در سبزیجات

مصرف نیتروژن در زمین های زراعی در جهت حفظ حاصلخیزی خاک و تولیدمحصول ضروری است. ولی در صورت استفاده بی رویه از آن میتواند سلامت انسان را به خطر بیاندازد. سبزی های مصرفی در سبد غذایی خانواده ها، قسمت عمده ای از  نیترات ورودی به بدن را تأمین می کنند و روش‏های فرآوری مختلف نیز تاثیر متفاوتی بر روی غلظت نیترات در سبزیجات دارند. برای مثال جوشاندن و آب‏پز کردن سبزیجات می‏تواند باعث کاهش غلظت نیترات شده و در مقابل فرآیندهایی مانند سرخ کردن و خشک کردن می‏توانند غلظت آن را افزایش دهد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.