پاییز است.سرماخورده اید ؟ بفرمایید نارنگی…اکسپکتورانت طبیعت خداوندی
پاییز است.سرماخورده اید ؟ بفرمایید نارنگی…اکسپکتورانت طبیعت خداوندی
دوستان همراه، همانطور که در مطالب پیشین گفتیم با آمدن فصل پاییز و سرد شدن هوا، سرماخوردگیها بیشتر میشود. اگر به دنبال یک راه حل خوشمزه برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی خود هستید، خوردن نارنگی رابه شما پیشنهاد می کنیم. خواص نارنگی برای سرماخوردگی همانند یک داروی فوقالعاده عمل کرده و به دلیل داشتن ویتامین C فراوان، به پیشگیری و بهبود سریعتر شما کمک میکند. خواص نارنگی برای سرماخوردگی به حدی قابل توجه است که در طب سنتی از آن با نام اکسپکتورانت طبیعی یاد میشود. نارنگی خاصیت خلط آور دارد و به درمان سرفههای خلطی کمک میکند، همچنین بهدلیل داشتن ویتامین C زیاد، برای بهبود علائم سرماخوردگی، پیشگیری و کاهش دوره بیماری و قطع تب نیز مفید است.
مهمترین فواید مصرف نارنگی در هنگام سرماخوردگی
نارنگی و سرفه
نارنگی یکی از بهترین میوهها برای درمان طبیعی سرفه است و در بین متخصصان طب سنتی از آن با نام اکسپکتورانت طبیعی یاد میشود. نارنگی خاصیت خلط آور دارد و خوردن آن موجب تخلیه خلطهای زیانبار از گلو و کاهش سرفههای بیمار میشود.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان انواع ویتامینها به ویژه ویتامینهای گروه B و ویتامین C در این میوه زیاد است و از این رو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در پیشگیری از بروز بیماریها از جمله سرماخوردگی بسیار موثر است.
کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص نارنگی برای سرماخوردگی، کاهش طول دوره این بیماری است. نارنگی سرشار از ویتامین C است و از مهمترین خواص ویتامین C ، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر اشاره کرد.
کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین C موجود در نارنگی باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی مانند عطسه، آبریزش چشم و بینی کمک قابل توجهی بکند. از ویژگیهای ویتامین C ، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود.
کاهش تب
کاهش تب یکی دیگر از خواص نارنگی برای سرماخوردگی است. این میوه به دلیل داشتن ویتامینهای A ، C ، B ۱ و B ۲، دارای خواص بسیار به ویژه در کاهش تب و قطع آن است. همچنین حجم زیادی از نارنگی را آب تشکیل میدهد که خاصیت ادرارآور و ملین به آن میدهد و از این رو در کاهش تب و دفع سموم بدن موثر است.
کاهش عفونت
مصرف میوه نارنگی به تحریک گلبولهای سفید بدن برای مبارزه با عفونت کمک میکند و باعث تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه افزایش قدرت بدن برای مقابله با بیماری میشود، همچنین نارنگی همانند خواص پرتقال، حاوی موادی است که بدن را در برابر عفونتهای ویروسی محافظت میکند.
ارزش غذایی نارنگی
نارنگی دارای ویتامینهای مختلفی از جمله ویتامین A، B۱، B۲، C. است. این میوه دارای مقادیری پروتیئن، چربی، قند، حاوی مقدار زیادی فسفر، کلسیم است. نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که در استخوانبندی بسیارموثر است.آرزومند سلامتی شما هستیم .
نکته:درمطلب آتی موارد منع مصرفی این میوه خوش رنگ و بو را برایتان هدیه خواهیم نمود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.