پسته ، آجیل خندان

Untitled-43

پسته ، آجیل خندان
پسته ؛ درختی با ارتفاع ۸-۳ متر با پوست نقره ای است دارای برگهایی خزان کننده ، چرمی ، بدون کرک با سطح فوقانی درخشان و تخم مرغی و گل آذینی پانیکول میوه دار است و میوه ان از نوع شفت است و به خاطر شکلش به نام “آجیل خندان” معروف است ، قسمت مورد استفاده ی پسته دانه ی میوه می باشد . اولین بار در ترکیه و ایران یافت شده است و امروزه در شمال افغانستان ، ترکمنستان ، تاجیکستان و در نواحی مدیترانه ای کاشته می شود و در ایران به صورت خودرو فقط در شمال خراسان می روید و در شهرهای کرمان ، رفسنجان ، دامغان ، شاهرود ، تهران و… باغهای وسیعی از پسته ایجاد شده و محصول آن ارزش تغذیه ای زیادی دارد . پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است به طوریکه احتمال بیماری های قلبی عروقی را در انسان کاهش می دهد. غنی از آنتی اکسیدان است و از کلسترولی که باعث بسته شدن شریانها می شود، جلوگیری می کند . در مقایسه با دیگر آجیل ها، مقدار کمی کالری داردو بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع نیز هست . چربی یک منبع انرژی می باشد و کمک به جذب ویتامین های A, E, D و K می کند. پس بنابراین پسته ، از آن جایی که دارای چربی می باشد، این امر مهم را نیز انجام می دهد . بین گروه آجیل ها، یکی از بهترین منابع پتاسیم است پتاسیم ۱ عدد از پسته برابر پتاسیم ۱ عدد پرتقال است. پتاسیم به تعادل مایعات بدن کمک می کندو ضربان قلب را تنظیم می نماید و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید است . همچنین دارای فسفر است و در ساخت استخوان ها و دندان ها شرکت می کند، جلوی خستگی و ضعف را می گیرد و برای تقویت عضلات بدن موثر می باشد همچنین دارای آهن ، روی و ویتامین های B1، B6 ، E می باشد از اینرو برای سرگیجه، خستگی، رنگ پریدگی و کم خونی و تقویت پوست، مو و ناخن و تقویت سلول های عصبی بسیار مفیداست و می تواندجلوی پیشرفت بیماری های مزمن از قبیل سرطان را بگیرد .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.