پنیر باید باگردووسیاهدانه وزیره مصرف شود

پنیر باید باگردووسیاهدانه وزیره مصرف شود

پنیر باید باگردووسیاهدانه وزیره مصرف شود

از قدیم الزمان نان خورش ایرانیان بوده است . این ماده غذایی با ارزش از بسته شدن شیر به وسیله پنیر مایه به دست می آید . هر پنیر مایه به طور کلی به دونوع پنیر حیوانی و گیاهی تقسیم می شود . نوع حیوانی آن از مخاط معده ای حیوانات نوزاد که شیر خوار بوده و علف خوار نشده اند به دست می آید ونوع گیاهی آن از شیرابه درخت انجیر و جند درخت دیگر به دست می آید . پنیری که از شیرابه درخت انجیر و مخصوصا گیاه پنیر بند به دست می آید و ویتامین های بیشتری داشته و خوش بو و خوش طعم تر از سایر انواع پنیر هاست پنیر سرشار از ویتامین های C , و انواع ویتامین های B  و املاح معدنی مخصوص کلسیم است . مقوی معده و به هضم غذا کمک می کند . خوردن برشته پنیر بعد از پختن و گرفتن آب آن می تواند اسهال را بند آورد . پنیر تازه که آب آن را هنوز نگرفته اند ، خواب آور بود . وجهت تقویت اعصاب و التهاب معده و امراض سل مناسب است . معالج خشکی پوست و علاج وسواس و امراض صفراوی و فشار خون است . ضماد پنیر با عسل جهت باز شدن دمل با روغن زیتون جهت نرم شدن مفاصل مفید می باشد و اگر آنرا روی پنبه های دست و پا بمالند آن ها را برطرف مینماید . مصرف پنیر از نگاه طب سنتی : حکمای طب سنتی متقدند که مصرف پنیر به تنهایی مضر است . بهتر است پنیر شبها مصرف شود ، خوردن نان و پنیر تنها به عنوان صبحانه بلغم زاست و فرد را دچار رخوت و سستی وبی حالی و خواب آلودگی ، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز خواهد کرد . به طور کلی مصرف لبنیات خالی مضر است و پنیر باید با گردو و یا سیاهدانه ، زیره مصرف شود .

گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.