چربی و شوری قاتل سلامتی روزه داران

Untitled-3666

چربی و شوری قاتل سلامتی روزه داران
روزه داران از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرینی جات مصنوعی پرهیز کنند تا دچار سردرد نشوند.با خودداری از خوردن غذاهایی چون کله پاچه، کباب و زولبیا و بامیه می توان از بروز برخی بیماری های شایع ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد.استفاده از برخی شربت ها از جمله شربت سکنجبین و گلاب از تشنگی روزه دار در طول روز می کاهد.بوی بد دهان، یبوست، نفخ و سردرد از شایع ترین مشکلات روزه دار است و روزه داران با رعایت موارد توصیه شده در طب سنتی، کمتر با این مشکلات مواجه می شوند.برای جلوگیری از خشکی، یبوست و برخی بیماری های گوارشی در ماه مبارک رمضان باید در پخت و پز غذاها از آلو و قیصی استفاده شود. روزه داران علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان باید در هنگام سحر شربت لیمو ترش بنوشند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.