چگونه از کاسنی استفاده کنیم
چگونه از کاسنی استفاده کنیم
قسمت های مورد استفاده ی کاسنی ، برگ ، ساقه ، گل و ریشه آن می باشد . در بعضی نقاط دنیا ریشه و برگ مانند سبزیجات مصرف می شود و در کشورهای اروپایی از ریشه و ساقه های جوان این گیاه به عنوان دم نوش بدون کافئین استفاده شده و در بسیاری از موارد حتی جایگزین قهوه و کاکائو می باشد . می توان از جوشانده ی آن نیز بهره برد ؛ بدین صورت که معادل ۱۰ گرم از برگ و ساقه و گل کاسنی را له کرده و با یک لیوان آب به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشاند و پس از صاف کردن با کمی شکر نبات یا عسل به عنوان شربت مصرف نمود . عرق و عصاره کاسنی از دیگر مشتقات هستند که میزان کمی از آنها را مخلوط با آب بعد از وعده غذایی طبق تجویز می توان مصرف کرد . ضماد کاسنی به همراه ریشه نیز در درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد . بهترین ریشه ی کاسنی برای مصرف ریشه گیاه یکساله است که می توان آنرا تبدیل به پودر کرده و در دز های درمانی مخلوط با آب مصرف نمود .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.