کاربرد بلغور گندم در دیابت

Untitled-3

کاربرد بلغور گندم در دیابت

بلغور یا پرک به خود غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. بلغور گندم از دسته غلاتی است که بهترین منبع ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست. نشاسته‌ای که در بلغور وجود دارد آرام و به‌تدریج در جریان هضم به‌صورت قند قابل جذب درآمده و وارد گردش خون می‌شود که این عمل به ثابت نگه‌داشتن سطح قند خون کمک کرده و برای بیماران  مبتلا به دیابت نیز از اهمیتی بالایی برخوردار است

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.