کاربرد بلغور گندم در دیابت
کاربرد بلغور گندم در دیابت
بلغور یا پرک به خود غلهای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنانکه آرد نشود گویند. بلغور گندم از دسته غلاتی است که بهترین منبع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر، آنتیاکسیدانها و ریزمغذیهاست. نشاستهای که در بلغور وجود دارد آرام و بهتدریج در جریان هضم بهصورت قند قابل جذب درآمده و وارد گردش خون میشود که این عمل به ثابت نگهداشتن سطح قند خون کمک کرده و برای بیماران مبتلا به دیابت نیز از اهمیتی بالایی برخوردار است
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.