کاهش ریسک افزایش وزن با طعم بادام هندی

Untitled-9

کاهش ریسک افزایش وزن با طعم بادام هندی
بادام هندی ؛ درختی ، که ارتفاع آن تا ۱۰ متر می رسدو دارای برگ های متناوب ، دمبرگدار به طول ۱۲-۷ سانتی متر ، چرمی و براق و گل هایی زرد متمایل به صورتی درون پانیکول های انتهایی کرک دار می باشد . میوه ی آن به طول تقریبی ۳-۲ سانتی متر ، لوبیا یا کلیوی شکل که بر روی نهنجی گوشتی و گلابی شکل قرار گرفته است .قسمت مورد استفاده ی درخت بادام هندی میوه خشک شده یا بو داده شده ی آن می باشد .بادام هندی بومی کشور های آمریکای جنوبی و به ویژه برزیل است و پرتغالی ها آنرا به هندوستان آوردند و از آن موقع کشتش در هند رایج شد ؛ در ایران کاشته نمی شود و وارداتی می باشد .بادام هندی برای پیشگیری از سنگ های صفراوی مفید و سرشار از منیزیم است و در کنار کلسیم برای سلامت استخوان و آرامش اعصاب سودمند است زیرا منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و بنابراین با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته ی عصبی و عضلانی کمک می کند . مهمترین ویژگی آن وجود مس فراوان در ترکیباتش است ، مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن بوده که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت کرده ، از اینرو برای برداشتن رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی می کند با این عنصر به همراه آهن در بدن از کم خونی جلوگیری می نماید و می تواند موجب حذف رادیکالهای آزاد و مضر شود و غلاف میلین روی اعصاب را ترمیم نماید . در تشکیل رنگدانه پوست و مو نقش اساسی داشته و برای تولید ملانین و پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن مناسب است ، عموم مردم باور دارند که مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می شود ، بر خلاف این اعتقاد می تواند موجب کاهش ریسک افزایش وزن شود . بادام هندی جزء آجیل ها یی است که به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب و کاهش فشار خون بالا مفید است .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.