کاهش ریسک افزایش وزن با طعم بادام هندی
کاهش ریسک افزایش وزن با طعم بادام هندی
بادام هندی ؛ درختی ، که ارتفاع آن تا ۱۰ متر می رسدو دارای برگ های متناوب ، دمبرگدار به طول ۱۲-۷ سانتی متر ، چرمی و براق و گل هایی زرد متمایل به صورتی درون پانیکول های انتهایی کرک دار می باشد . میوه ی آن به طول تقریبی ۳-۲ سانتی متر ، لوبیا یا کلیوی شکل که بر روی نهنجی گوشتی و گلابی شکل قرار گرفته است .قسمت مورد استفاده ی درخت بادام هندی میوه خشک شده یا بو داده شده ی آن می باشد .بادام هندی بومی کشور های آمریکای جنوبی و به ویژه برزیل است و پرتغالی ها آنرا به هندوستان آوردند و از آن موقع کشتش در هند رایج شد ؛ در ایران کاشته نمی شود و وارداتی می باشد .بادام هندی برای پیشگیری از سنگ های صفراوی مفید و سرشار از منیزیم است و در کنار کلسیم برای سلامت استخوان و آرامش اعصاب سودمند است زیرا منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و بنابراین با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته ی عصبی و عضلانی کمک می کند . مهمترین ویژگی آن وجود مس فراوان در ترکیباتش است ، مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن بوده که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت کرده ، از اینرو برای برداشتن رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی می کند با این عنصر به همراه آهن در بدن از کم خونی جلوگیری می نماید و می تواند موجب حذف رادیکالهای آزاد و مضر شود و غلاف میلین روی اعصاب را ترمیم نماید . در تشکیل رنگدانه پوست و مو نقش اساسی داشته و برای تولید ملانین و پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن مناسب است ، عموم مردم باور دارند که مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می شود ، بر خلاف این اعتقاد می تواند موجب کاهش ریسک افزایش وزن شود . بادام هندی جزء آجیل ها یی است که به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب و کاهش فشار خون بالا مفید است .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.