کلوچه گردویی با شیرینی شکر قهوه ای در نوروزرا فراموش نکنید

Untitled-44

کلوچه گردویی با شیرینی شکر قهوه ای در نوروزرا فراموش نکنید
درست کردن کلوچه یکی از رسوم شیرین و شاد روزهای منتهی به انتهای سال است اگر چه با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی رنگ و بوی این گونه رسوم رنگ باخته است اما هستند افراد با سلیقه ای که با حفظ ارزش غذایی درون مایه ی کلوچه و شیرینی که تهیه می کنند در پی سبک درست زندگی و سلامت خانواده ی خویش می باشند ؛ یکی از این کلوچه ها ، کلوچه ی گردویی است که دارای فواید بسیاری است . در این کلوچه از شکر قهوه ای استفاده می شود اگر چه شکر قهوه ای دارای کریستال‌های درشت‌تری در مقایسه با شکر سفید است و بسیار آهسته‌تر از شکر سفید حل می‌شود. اما طعم کاراملی مطلوب آن، شکر قهوه‌ای را گزینه مناسب تری نسبت به شکر سفید کرده است به گونه‌ای که استفاده از آن باعث ایجاد طعمی متفاوت و بکر می‌شود. شکر قهوه‌ای به صورتی طبیعی‌تر تولید می‌شود. به گونه‌ای که با افزودنی‌های صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو غنی نمی‌شود. درحالی‌که برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده می‌شود و تولیدکنندگانی که برای تهیه شکر سفید تصفیه‌شده، تمام ملاس را از شکر جدا می‌کنند در حقیقت کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر و … را از این شکر جدا می‌نمایند.در این کلوچه علاوه بر استفاده از شکر قهوه ای با بهره گیری از آرد سبوس دار و هل و گردو ارزش غذایی این شیرینی خوشمزه دو چندان می شود . ادامه دارد …

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.