کومبوچا اکسیر سلامتی وجوانی(۱)
کومبوچا اکسیر سلامتی وجوانی(۱)
کومبوچا نوعی چای تخمیری است که بیشتر آن را برای خواص درمانی اش می نوشند..کومبوچا به صورت تجارتی در بازار وجود دارد و می توان آن را از قارچ و باکتری های مربوط د رمنزل کشت داد و تهیه نمود .کومبوچا اصولاًحاصل همزیستی استوباکتر(باکتری اسید استیک)ویک یا تعداد بیشتری از قارچ هاست .
تاریخچه:آنچه در مورد کومبوچا ثبت شده مربوط به اواخر قرن نوزدهم در روسیه است .این محصول که در آنجا به نام cajnyh gribمعروف است ، به معنی چای قارچ می باشد.در چین به این محصول چای قرمزقارچ گفته می شود.در ژاپن نیز محصول مشابهی وجود داردکه اصطلاحاًبه آن چای قرمز می گویند .البته در ژاپن محصول دیگری وجود دارد که از جلبک های دریایی تهیه می شود و به آن کومبوچا یا چای کلپ به معنای چای جلبک می گویند .بعضی نویسندگان معتقند که کومبوچا در اصل مربوط به ژاپن یا چین است و گروهی عقیده دارند که این لغت از نام دکتری کره ای به نام kom Buگرفته شده که ۴۱۵سال پس از میلاد دردربارامپراتور ژاپن می زیسته است .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.