کیوی ،میوه کرک دارزمستانی هفته

Untitled-10

کیوی ،میوه کرک دارزمستانی هفته

کیوی با نام علمی Actinidia argutaمیوه درختچه ای بزرگی ازخانواده Actinidiaceae  است که در آب و هوای معتدل رشد می کند. کیوی از گونه‌های مختلف تاک یا رسته گیاهان بالا رونده است.درختچه ای پیچان به ارتفاع تا ۵/۷ متر ، با شاخه های کرکی متراکم ، حفره مرکزی شاخه ها تیغه ای .برگ ها با دمبرگ بلند ،دایره ای یا تخم مرغی به طول تا ۵/۱۲سانتی متر ، با قاعده قلبی یا سربریده ، معمولاً با رأس گرد یا چالدار ،گاهی نوک تیز،دندانه اره ای ، مژه دار در سطح تحتانی با کرک های ستاره ای نمدی مایل به سفید انبوه.گلها سفید به زرد تبدیل شونده می باشند .به عرض ۳-۵سانتی متر .میوه تخم مرغی یا تقریباً کروی  به طول ۲-۵سانتی متر .میوه گونه ها و فرم های اصلاح شده این جنس به مصرف تغذیه می رسند . متداول ترین نوع کیوی  Actinidia deliciosa تقریباً به اندازه تخم مرغ است ( حدوداً به طول ۶ سانتیمتــر و ۵/۵ تا ۴/۵ سانتیمتر محیط) و کاملاً گرد نمی باشد. دارای پوستی کرکدار به رنگ قهوه ای کمرنگ است که معمولاً مصرف نمی شود. گوشت داخل آن سبز روشن و دارای ردیفهایی از دانه های خوراکی کوچک وسیاه است. بافت این میوه نرم و طعم آن گاهی اوقات مثل ترکیبی از توت فرنگی ، موز و آناناس می باشد.نام این میوه را از روی کرکهای روی پوست آن که کاملاً شبیه پرهای پرنده ای در نیوزیلند به همین نام است گرفته اند.دوستان همراه ، باهفته ناب کیوی پسند همراهتان هستیم .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.