کیوی ضامن سلامت قلب و عروق
کیوی ضامن سلامت قلب و عروق
دوستان همراه، خوردن میوه کیوی به مشابه آسپرین عمل کرده واز لخته شدن خون جلوگیری میکند.کیوی دارای پلی فنلهای محافظ همراه با ویتامین C، ویتامین E و پتاسیم است که در حفظ سلامت قلب و عروق مؤثر میباشد. این میوه فعالیتهای مهار کنندهای دارد که باعث کاهش تری گلیسیرید در خون میشود. مصرف کیوی به صورت روزانه باعث کاهش پاسخ تهاجمی پلاکتها و خطر لخته شدن خون میشود. این اثر فیبرولیتیک(تجزیه پذیری) میوه در رگهای خونی مانع از خطر ترومبوآمبولیک (انسداد عروق) و اختلالات قلبی مانند آترواسکلروز(تصلب شرایین) میشود
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.