گوشت قرمز نخور تا نقرس نگیری!!
گوشت قرمز نخور تا نقرس نگیری!!
زمانی که در غرب فقط ثروتمندان گوشت قرمز می خوردند ، نقرس را بیماری ثروتمندان می نامیدند .بیمار نقرسی باید از خوردن غذاهایی که اسید اوریک و پورین تولید می کنند پرهیز نماید .این غذاها عبارتند از انواع گوشت قرمز ، تخم مرغ و ماهی.خصوصاً گوشت های غده ای بسیار مضر هستند .کسی که دچار نقرس است باید از نوشیدن چای ، قهوه، و خوردن شکر ، آرد سفید و محصولات وابسته ، انواع غذاهای فرآوری شده و کنسروی خودداری کند .مصرف ادویه جات و نمک نیز حتی الامکان به حدّاقل کاهش یابد.گیاهان دارویی کاهش دهنده اسید اوریک عبارتند از : اسفرزه ،جعفری،زیتون، کرفس،نارنج،هویج
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.