نگهداری آجیل باقیمانده از نوروز
نگهداری آجیل باقیمانده از نوروز
آجیل و خشکبار معمولا در ماه مرداد و شهریور به عمل میآید. آن را خام نگهمیدارند و اگر هوا گرم باشد برای نگهداری آن حتما به سردخانه نیاز است. خشکبار خام را به تدریج بین عرضهکنندگان پخش میکنند و آنها نیز آن را با توجه به میزان فروش و استقبال مشتری کمکم بومیدهند و به فروش میرسانند. اگرچه آجیل خام را میشود تا یکی، دو سال در شرایط سردخانهای نگهداری کرد، اما آجیل بوداده را بهتر است ظرف چند هفته مصرف کنید. گرما و رطوبت احتمال رشد قارچ را افزایش میدهد و میتواند باعث فاسد شدن آجیل شود. به همین دلیل است که شرایط نگهداری آجیلها اهمیت زیادی پیدا میکند.اگر آجیل نوروزی شما زیاد آمد و خواستید آن را برای استفادههای بعدی کنار بگذارید، سعی کنید آجیل را با پوست درون ظرفهای دربسته قرار بدهید. البته در این حالت هم نمیتوانید آجیل را بیشتر از ۶ ماه داخل یخچال نگهداری کنید. اما در همین شکل میتوانید آنها را برای ۱ سال و در فریزر منزل نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که اگر آنها را از پوستشان جدا کنید، چیزی بیشتر از دو هفته تازه نمیمانند البته به شرطی که آنها را در یک محل خشک و خنک قرار داده باشید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.